علاقه خود برای کار در شرکت را ابراز کنید.
شور و شوق شما در محل کار، به دست اندر کاران آن، نشان می دهد که شما آنجا را به عنوان محلی برای کار کردن دوست دارید. حتی اگر در حال حاضر موقعیت شغلی در آن سازمان برایتان مهیا نباشد، این ابراز علاقه سبب می شود تا پس از به وجود آمدن موقعیت کار، احتمال تماس با شما افزایش پیدا کند.
شبکه سازی به معنای ایجاد رابطه است. با ایجاد شبکه ای قدرتمند، مطمئنا درک بهتری از آنچه برای موفقیت شما لازم است به دست میآورید و یاد میگیرید که چگونه از آن برای دستیابی به اهداف شغلی خود استفاده نمایید. وجود سرپرستی که به شما احترام میگذارد هم باعث می شود تا دوره کمفشارتری را حین کارآموزی پشت سر بگذارید.
معمولا کارفرمایان، فردی را برای آموزش مستقیم و پاسخ به سوالات کارآموزان، مشخص میکنند. حتما به دنبال دورهای باشید تا از یک سرپرست حرفهای بهره ببرد. از سؤال کردن نترسید و به دنبال راههایی برای بهبود عملکرد و افزایش سطح دانش و مهارتهای فعلی خود باشید. زمانی که شبکهای قوی ایجاد کرده و در وزه تخصصی خود، تجربه کسب کردید؛ میتوانید به افراد جدیدی که علاقهمند به ورود به این حوزه هستند هم کمک کنید.
روابط حرفهای شما در طول دوره کارآموزی، توسعه مییابد. روابطی که بخش اعظم شبکه شما را تشکیل داده و می تواند به افزایش دانش و تواناییتان در انجام وظایف کاری، کمک کند. یادتان باشد که حتی پس از دوره کارآموزی هم باید این روابط را حفظ کرده و ارتباط خود را با افراد شبکهای که ایجاد کردهاید، قطع نکنید تا از این طریق راحتتر بتوانید به هدف خود یعنی استخدام پس از دوره کارآموزی دست پیدا کنید.